TERMENI SI CONDITII


BRENKOR
ofera un serviciu de distribuire a echipamentelor de protectie prin comanda online, printr-un catalog online usor de utilizat cu produse bine detaliate si o transparenta a valorii de pret a produselor, printr-o comanda online simpla, fara a necesita o inregistrare prealabila a clientilor in speta agenti comerciali, pentru a usura substantial relatia comerciala cu acestia. Informatiile obtinute sunt folosite pentru procesarea comenzii intr-un timp optim.


I - DEFINITII
BRENKOR -
denumeste in continuare pe RENKOR TECH SRL.


II - INTRODUCERE
Acest document defineste cadrul in care BRENKOR este de acord sa furnizeze echipamente de protectie clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre BRENKOR si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor BRENKOR presupune acceptarea si conformarea la prezentii Termeni si Conditii de Utilizare.

BRENKOR
isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor BRENKOR.


III - DESFASURAREA PROCESULUI DE COMANDA
Orice comanda se va face online pe www.brenkor.ro
Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. BRENKOR nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Livrare:

  • GRATUIT pentru comanda minima de 300 lei
  • IN 24 DE ORE de la procesarea comenzii Dvs


IV - TERMENE DE PLATA / FACTURARE
Plata se face in momentul receptionarii marfii de catre client, prin ordin de plata sau ramburs.
Termenii de plata se pot negocia la livrare si in functie de instrumentele de plata utilizate.
Constituie exclusiv responsabilitatea clientului sa se asigure ca dispune de fonduri suficiente in contul bancar in cazul in care utilizeaza ordin de plata sau cec .


V - MONEDE
Toate facturile si platile sunt procesate in LEI.


VI – PRETURILE
Preturile contin TVA.Dorim sa mentinem acuratetea preturilor 24/24 de ore, dar se poate intampla ca la anumite perioade de timp sa modificam la unele produse pretul si in acest caz ne obligam sa va contactam inainte de livrarea produselor, pentru a va cere acordul de livrare cu pretul modificat. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat, pentru a fi informat de noul pret afisat pe site-ul www.brenkor.ro acesta are dreptul de a refuza comanda respectiva la livrare.


VII – RECLAMATII
Semnatura de primire din partea beneficiarului produsului livrat se constituie ca acceptare a calitatii si livrarii in bune conditii a produsului si nu permite reclamatii ulterioare privitoare la calitatea sau nelivrarea produsului respectiv.

In cazul in care produsele comandate nu v-au fost livrate sau in cazul oricaror alte nemultumiri pe care le aveti in legatura cu produsele si serviciile livrate va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@brenkor.ro


VIII – ALTE GARANTII
Livrarea marfii se face la adresa de livrare din formularul de comanda respectiv punctul de lucru; marfa putand fi lasata, cu conditia ca clientul sa semneze, sa stampileze factura si sa accepte una din cele trei forme de plata . Semnatura de primire a acestuia se constituie ca o confirmare a calitatii produsului la momentul livrarii si prin urmare, orice contestatii ulterioare legate de calitatea produsului sau de nelivrarea acestuia sunt nule si neavenite. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate in cazul neefectuarii unor livrari datorita pierderii informatiilor legate de acestea, din motive care nu tin de vointa sau de actiunile nostre.

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitate temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Daca exista riscul sa apara o astfel de situatie, aceasta va fi anuntata inainte.

Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.


IX - TERMENI GENERALI
Vom coopera cu toate resursele in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Pentru clienti ale caror actiuni intra sub incidenta actelor de mai sus ne rezervam dreptul de a bloca accesul la site in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.

In cazul in care nu reusim sa contactam destinatarul unui produs pentru a reusi efectuarea livrarii, ne rezervam dreptul de a-l contacta pe clientul care efectuteaza plata si de a-l informa asupra situatiei existente.

Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Esecul oricarui client in a se conforma termenilor si conditiilor de mai sus constituie motiv pentru suspendarea orice colaborare.


Modificari
Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul www.brenkor.ro, anunturi in forum, email. Clientii ar trebui sa verifice acest document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari.


GARANTIA DE CONFIDENTIALITE
Garantam confidentialitatea totala a tuturor informatiilor clientilor nostri. De asemenea, garantam utilizarea acestor informatii exclusiv in vederea onorarii comenzilor sau a cererilor venite din partea clientilor.

Ne rezervam dreptul de a da mesaje publicitare tuturor celor care sunt in baza noastra de date si celor care sunt postati pe sit-uri cu character publicitar.

Orice reclamatie, referitoare la nerespectarea vreunuia din termenii de mai sus va fi analizata si solutionata in cel mai scurt timp cu putinta, luandu-se masurile care se impun. Orice reclamatie se va face la contact@brenkor.ro

Termeni de Utilizare www.brenkor.ro - Legea aplicabila

RENKOR TECH SRL
, compania care controleaza acest site este inregistrata legal in Romania. In consecinta, legile in vigoare din Romania guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile, fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si conditii, in orice moment, fara un aviz prealabil.

Prevederile acestei legi se aplica in cazul furnizorilor de retele publice si de servicii de comunicatii electronice destinate publicului, precum si furnizorilor de servicii cu valoare adaugata si furnizorilor de registre ale abonatilor care, in cadrul activitatii comerciale, prelucreaza date cu caracter personal. In ceea ce priveste masurile de securitate, furnizorul unui serviciu de comunicatii electronice destinat publicului va fi obligat sa ia toate masurile tehnice si de organizare in vederea garantarii securitatii serviciului, proportional cu riscul existent. Daca este necesar aceste masuri de securitate vor fi luate impreuna cu furnizorul retelei publice de comunicatii electronice prin care se furnizeaza serviciul respectiv.

De asemenea, confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate. In ceea ce priveste registrele abonatilor, furnizorii au obligatia sa informeze abonatii despre includerea in registre, iar acestia au dreptul de a cere gratuit sa nu fie inclusi.

Prelucrarea datelor de localizare, altele decat datele de trafic, referitoare la utilizatorii sau abonatii retelelor publice de comunicatii electronice sau ai serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, atunci cand este posibila, este permisa doar daca datele in cauza sunt transformate in date anonime sau daca utilizatorul sau abonatul la care se refera datele respective isi da in prealabil si expres consimtamantul, doar in masura si pentru durata necesare furnizarii unui serviciu cu valoare adaugata. Legea se completeaza cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice transpune in legislatia romaneasca directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Confidentialitatea dumneavoastra

Ne-am asumat angajamentul de a proteja confidentialitatea dumneavoastra in magazinul nostru virtual. Informatiile pe care le primim de la dvs le folosim pentru a procesa comenzile dvs si pentru a va pune la dispozitie o experienta mult mai personalizata in domeniul cumparaturilor. Va rugam, cititi cu atentie partea legata de politica noastra de confidentialitate.

Renuntare

Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, trebuie sa admiteti ca RENKOR TECH SRL poate sa includa pagini de advertising si linkuri la alte site-uri web si RENKOR TECH SRL nu are nici un fel de control asupra acestora, si nu face nici un fel de reprezentare, de orice tip in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor siteuri, iar dumneavoastra renuntati la orice plangere legata de acestea impotriva noastra in orice tara de jurisdictie. Exceptand forma care a fost clar specificata pe acest site, RENKOR TECH SRL, directorii, angajatii sau orice reprezentanti ai sai nu sunt responsabili de prejudiciile care ar putea sa decurga din sau sa apara in corelatie cu folosirea acestui site. Aceasta este o limitare clara a responsabilitatii care se aplica prejudiciilor de orice tip, inclusiv (fara exceptie) prejudicii compensatoare, directe, indirecte, care sunt o consecinta, pierderile de date, venit sau profit, pierderile sau prejudicierea proprietatilor sau pretentiile partilor terte.

Declinarea garantiilor

Compania RENKOR TECH isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor acestui site. Compania RENKOR TECH SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, RENKOR TECH SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Politica de confidentialitate. Angajamentul nostru de pastrare a confidentialitatii.

Serviciul nostru virtual isi apreciaza clientii si le respecta confidentialitatea. Noi adunam informatii despre clienti in efortul de a imbunatati experienta noastra in domeniul si de a putea comunica cu dumneavoastra despre serviciile, concursurile si promotiile noastre. Recunoastem faptul ca informatiile despre clienti trebuie mentinute si folosite intr-un mod responsabil. Totusi, precizam faptul ca in anumite circumstante informatiile dumneavoastra le putem impartasi unor parti terte. Angajamentul de fata descrie care este tipul de informatii personale pe care le stocam despre dumneavoastra, de ce stocam aceste informatii, cum le folosim si cand le impartasim unei a treia parti. Acest document descrie de asemenea care sunt optiunile dumneavoastra referitoare la modul in care noi stocam si folosim informatiile dumneavoastra. Daca aveti intrebari referitoare la politica noastra de pastrare a confidentialitatii, contactati va rugam serviciul nostru pentru clienti, prin e-mail la contact@brenkor.ro

Ocazional, luam parte la programe de supraveghere, loialitate si altele similare. Din motive legate de ameliorarea caracterului personal al serviciului nostru (spre exemplu, punerea la dispozitia dumneavoastra recomandari cat mai performante sau oferte speciale care credem ca v-ar putea interesa), se poate ca noi sa primim informatii despre dumneavoastra din alte surse si sa le adaugam informatiilor pe care le avem deja despre dumneavoastra. De asemenea, uneori primim informatii de la colaboratorii nostri sau din alte surse, astfel incat sa va putem livra mai usor urmatoarea comanda sau ca urmatoarea comunicare sa fie mai eficienta. In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Va vom anunta orice fel de astfel de modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod.

Va putem contacta sa va anuntam noile noastre servicii, schimbarile care apar pe web site-ul nostru sau stirile legate de parteneriatul nostru cu alte companii. Putem alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la contact@brenkor.ro Va anuntam insa ca aceasta procedura poate sa dureze pana la 7 zile ca sa fie eficienta.


Livrare

Gratuita

in 24 ore